AkzoNobel

Jobmarketing monteurs

In Sassenheim staat AkzoNobel’s grootste productielocatie binnen Europa. Hier worden verven en coatings gemaakt voor de autoherstelmarkt, vliegtuigen en superjachten. Daarnaast is er op de locatie ook een belangrijke R&D afdeling gevestigd. Een team van zo’n 20 vakmensen zorgt voor het preventief en correctief onderhoud van alle apparatuur op de site. Ter versterking van dit team hebben we een campagne uitgevoerd voor de werving van onderhoudsmonteurs wtb.  

De insteek van de campagne was tweeledig: we creëerden awareness over wat het werk als onderhoudsmonteur bij AkzoNobel inhoudt en waarom AkzoNobel een goede werkgever is. Dit combineerden we met een actielaag waarin potentiële kandidaten werden opgeroepen om daadwerkelijk te solliciteren.

Voor deze campagne zetten we een combinatie in van Facebook, Instagram, YouTube, advertenties in huis-aan-huisbladen en geselecteerde jobboards.

Om dit te realiseren filmden we het werk van een van de onderhoudsmonteurs en fotografeerden we hem en een aantal collega’s tijdens het werk. Daarnaast schreven we de vacaturetekst en teksten voor social media.

Video afspelen