Sligro Food Group

Wervenement bij Sligro in Vianen

 

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe het er achter de schermen bij Sligro aan toegaat, organiseerde Sligro het Wervenement; een eenmalig event in het distributiecentrum van Vianen. No925 werd gevraagd een campagne te ontwikkelen om dit event onder de aandacht te brengen in de regio.

Op het Wervenement konden bezoekers deelnemen aan verschillende proeverijen van de eigen Sligro-merken en zich aansluiten bij een van de rondleidingen. Elk uur maakten de bezoekers kans op mooie prijzen, waaronder een luxe BBQ. Het Wervenement gaf iedereen ook alle gelegenheid om te ontdekken wat Sligro als werkgever te bieden heeft. Huidige Sligro-medewerkers deelden hun werkervaringen en met de aanwezige recruiters kon gesproken worden over de specifieke mogelijkheden binnen Sligro. Het was zelfs mogelijk om ter plekke te solliciteren.

We ontwikkelden een social media campagne en zetten html-banners en swipe cubes in. Verder plaatsten we advertenties in de huis-aan-huisbladen in de regio en in het Utrechts Nieuwsblad. Bovendien reden er fietsabri’s in het weekend voorafgaand aan het event in Vianen, Nieuwegein en Utrecht. Hier werden ook flyers uitgedeeld aan geïnteresseerden met meer informatie over het event. Deze flyers werden ook via de Sligro-vestigingen verspreid.